Wij werken in de regel, van dak tot gevel !!   Wij werken in de regel, van dak tot gevel !!   Wij werken in de regel, van dak tot gevel !!

Dm Gevelrenovatie


Wij werken in de regel, van dak tot gevel !! Dm Gevelrenovatie staat als een huis, achter al haar werkzaamheden...

Gevelreiniging

Het aanzicht van een gevel is medebepalend voor de waarde van uw woning of bedrijfspand. Tijdig herstel en het onderhoud van alle soorten voegwerk vervangen, reinigen(soft-stralen) en/of impregneren is daarom van groot belang. Ons bedrijf biedt u de mogelijkheid aan om uw bedrijfspand, woning, schuur, schoorsteen enz. goed te beschermen. Vuile gevels zijn natuurlijk ook schoon te krijgen door het Torbo- Soft straal-Systeem. Dit is zand of grit vermengd met water, en zal onder lage druk op de gevel worden gespoten. De steen zelf is voorzien van een zandlaag, deze zal er worden afgespoten en de steen zal er weer gaan uitzien zoals hij er oorspronkelijk heeft uitgezien.

Impregneren

Als uw gevel gereinigd is adviseren wij u de gevel te impregneren. Bij impregneren vloeien wij impregneermiddel over de gevel. Het impregneermiddel laat een onzichtbare laag achter waardoor het vocht de gevel niet meer in kan, maar het achtergebleven vocht in uw gevel kan er wel uit. Het waterafstotende effect van impregneren zorgt ervoor dat uw gevel minder snel vervuilt, zorgt voor een langer behoud van uw gevel en gaat verkleuring van het voegwerk tegen.